OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Du er her:

Aktuelt

 

  "Backen und basteln"-dag sammen med 2.klasse Tysk II

  

Torsdag 9. desember og fredag 10. desember tilbyr Rana kommune 2. dose med koronavaksine.

Vaksineringen vil bli gitt i samme lokaler som sist. Under finner du et oppsett som beskriver når de enkelte klassene har fått tildelt tid for vaksine. Samt de skjema som du må fylle ut før vaksinering.

Da har det vært innhøsting av godsakene som er produsert lokalt hos oss av elever og ansatte ved Basen i hovedsak. Mange blide fjes og stor stemning i høst været, da kassene ble fylt opp med poteter av flere typer, rotgrønnsaker og grønnkål var det også rikelig med.

Alternativ opplæring arrangerte i vår en solsikkekonkurranse som alle klassene på skolen kunne delta i.

Det blir nå satt i gang vaksinasjon på skolen. Elevene får tilbud om vaksine, som vil bli utført på skolen. Her finner du en plan for når de forskjellige klassen får tilbud om vaksine.

 

Vi gjør oppmerksom på at vaksinen er i regi av Rana kommune, Polarsirkelen videregående skole er bare en arena for vaksinering av elever ved skole som ikke har fått tilbudet om vaksine på annen måte.

Nærmere informasjon om vaksinen.

 

PS. Elevene MÅ huske å fylle ut skjemaene for:

Samtykke fra foresatte (PDF, 51 kB)

eller

Egenerklæringsskjema (PDF, 862 kB)

 

Privatister, lærlinger og elever som skal ta eksamen må melde seg opp i perioden 25.08 – 15.09.

 

 

 

 

Vi har for tiden store vanskeligheter med å skaffe nok elev maskiner til skolestart. Nordland Fylkeskommune jobber på spreng for å finne gode alternative løsninger, og kunne skaffe tilveie de maskiner som står i rest hos produsent.

Fylkeskommunen kan ikke klandres for de problemer vi møter nå, da dette er grunnet global mangel på elektroniske komponenter på grunn av Covid-19.

 

Polarsirkelen VGS. har fått maskiner til ca. 1/3 deler av VG1 elevene, frem til vi kan få de nye maskinene i sept./okt. en gang, vil de elevene som har størst behov, få låne maskiner på skolen.

 

Lånemaskinene er maskiner som har installert de programvarene som skal til, for å kunne gjøre skolearbeidet, og benytte de fasiliteter vi har tilgang til, som skylagring og tilleggslisenser for programvarer. Elevene må derfor også ta med seg egen sekk, til skolebøker og eventuell låne pc.

 

Vi beklager dette for våre elever, og håper på forståelse for problemet.

Vennlig hilsen

IKT Avd. Polarsirkelen VGS.

 

Oppmøte i flerbrukshallen

Rektor ønsker velkommen til nytt skoleår. Deretter fordeles elevene på utdanningsprogram og går hver til sitt i lag med avdelingsleder, kontaktlærere og elevmentorer. Der blir dere delt inn i klasser. Det blir også informert om hva som vil foregå i den første delen av skoleåret. Til slutt overtar kontaktlærerne. 

Elevene møter etter følgende plan:

  • Vg1 og innføringsklassen: kl. 09.00
  • Vg2: kl. 10.30
  • Vg3: kl. 12.00

Åpningen av skoleåret starter presist. Fra hovedveien der bussene stopper, og opp til skolen må du regne med ca. 10 minutter gangtid. Det vil være verter plassert i skoleområdet for å vise hvor du skal gå. For å komme til skolen kan du ta buss, gå eller sykle. Du kan bruke egen bil, men det anbefales ikke på grunn av at det kun er et begrenset antall parkeringsplasser.  

Nyttige lenker:

Velkommen til Polarsirkelen videregående skole!