OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Du er her:

Karrieredagen 18.01.2023

Her (PDF, 578 kB) kan du finne mer informasjon om Karrieredagen 18.jan. 2023

 

3.Hva skal du spørre om. Tips: Forbered gjerne noen spørsmål på forhånd som du tar med deg på Karrieredagen.KLASSEKONKURRANSE I QUESTBACKInnlogg via: https://response.questback.com/kunnskapsparkenhelgelandas/karrieredagen2023(Eller QR-kode nedenfor)18. januar kan elevene delta i en klassekonkurranse ved å svare på spørsmål i et questback-skjema gjennom å stille åtte ulike bedrifter/utdanningsinstitusjoner følgende spørsmål: •Hvilke personlige egenskaper ser dere etter i en ansatt?•Hvilke arbeidsoppgaver har du i jobben?•Hvorfor skal jeg velge en jobb hos dere?•Hvilke bærekrafttiltak gjør dere i jobben?•Hvilke fag kan jeg ta på videregående for å jobbe hos dere?•Hvilken høyere utdanning kan jeg ta for å jobbe hos dere?•Hvordan går jeg frem for å få lærlingplass hos dere?•Tilbyr dere sommerjobber?Vi ønsker også at elevene svarer på et avsluttende refleksjonsspørsmål:•Etter å ha snakket med bedriftene på Karrieredagen, hvordan ser du for deg ditt utdanningsløp? Hvilke yrkesvalg synes du er merinteressant, og hvorfor?Merk:Svarfrist 20. januarPARKERINGVi minner om parkeringsbestemmelsene utenfor Ranahallen, og oppfordrertil å benytte seg av merkede parkeringsplasser. Det er ekstra parkeringsplasser ned mot gamle Kongsveienvideregående

 

skole. Se vedlagt kart for nærmere informasjon. SERVERINGPolarsirkelen Videregående Skole avdeling Restaurant og Matfagvil bemanne kafeen i Ranahallen i løpet av dagen. Det vil være mulig å kjøpe seg mat og drikke i deres café.MILJØFOKUS OG AVFALLSHÅNDTERINGPå lik linje med tidligere årønsker vi å fortsette å sette fokus på miljø under årets arrangement.. HAFIKS og Retura HAF stiller med sorteringsstasjoner og egen miljøpatrulje under arrangementet. Miljøstasjonene er avmerket på hallkartet. Ved hovedporten kommer HAF og Retura HAF til å ha en større miljøstasjon. NYTT SAMARBEID I 2023Nytt av året er at Kunnskapsparken Helgeland og NAV Rana slår sammen karrieredagen og jobbmessa. KONTAKTINFORMASJONGøran Brede Busch. 90961329-e-post: gbb@kph.noVilde Johnsgård Nygaard, tlf. 95102378-e-post: vjn@kph.noHALLKARTSe hallkart under(med forbehold om små endringer). Legger også ved hallkart som PDF for bedre oppløsning.