OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Aktuelt

Hei, torsdag 22. april skal vi arrangere spørretime om korona for elever og lærlinger som direktesendes på Facebook og nettsidene våre kl. 11:00 – 12:00.

I den anledning vil vi gjerne få inn spørsmål fra Nordlands elever og lærlinger. Vi har derfor laget et anonymisert skjema som vi gjerne vil at skoler, elevorganisasjoner, lærlingorganisasjoner, opplæringskontor med flere deler i sine kanaler på nett og i sosiale medier.

Frist for innsending av spørsmål er søndag 18.04 kl. 23:59

• Vedlagt finner dere også et bilde dere kan bruke i sosiale medier og i en sak på skolens nettsider.

• Tekst som kan brukes eller tas utgangspunkt i:

Torsdag 22. april kl. 11:00 streamer vi en digital spørretime om korona for elever og lærlinger på vår Facebookside.

Sendingen er et samarbeid mellom Nordland fylkeskommune, våre videregående skoler, Lærlingrådet i Nordland, Ungdommens fylkesråd og Elevorganisasjonen i Nordland.

Vi oppfordrer deg som er elev ved en videregående skole eller er lærling til å sende inn dine spørsmål om korona, skolehverdagen, russetiden eller læretida i forkant.

•  Vi har samlet et panel som står klare til å svare på dine innsendte spørsmål.
  •  Skjemaet er anonymt.
  •  Fristen for å levere inn spørsmål er søndag 18.04 kl. 23:59
  •  Lenke til skjema: https://bit.ly/3g03Urn

Vi ser fram til å svare på dine spørsmål, og håper at du får med deg møtet her 22. april!

Lars Erik Sand

Ved flere anledninger er det nå konstatert smitte blant de yngre. Vi MÅ påse at vi forholder oss til de til en hver tid gjeldende regler og anbefalinger. De lages ikke for morro skyld, men for å hjelpe oss å bli kvitt denne Covid-19 smitten. Ta ditt ansvar, og følg regler og anbefalinger, så kommer det bedre dager etter hvert. :-)