OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Du er her:

Foreldremøte

Invitasjon til foreldremøte for foresatte som har elever skoleåret 2022/2023

Å være elev i videregående skole er for de fleste en utfordring som krever at foreldre/foresatte er gode støttespillere. Gjennom gode samarbeidsformer mellom skole og hjem kan vi legge grunnlag for et godt læringsmiljø. Dialog mellom skole og hjem er et godt verktøy i dette arbeidet. Vi inviterer derfor foresatte til foreldremøte.

Møtet starter med en felles del med oppmøte i auditoriet i bygg C. Det vil være verter på plass for å vise vei. Etter økta i plenum, fortsetter møtet med klassevis organisering.

Foreldremøtene avvikles etter følgende plan:

Mandag 3. oktober 2022

• Klokken 17.30. Foreldremøter for foresatte som har elever på Vg2/3 på yrkesforberedende utdanningsprogram. Overlege i rus og avhengighetsmedisin, Per Laurits Pedersen, vil holde et innlegg i første del av møtet.
  • Klokken 19:00. Foreldremøter for foresatte som har elever på Vg1 yrkesforberedende utdanningsprogram.

Onsdag 5. oktober 2022

• Klokken 17.30. Foreldremøter for foresatte som har elever på Vg2/3 studieforberedende utdanningsprogram. Overlege i rus og avhengighetsmedisin, Per Laurits Pedersen, vil holde et innlegg i første del av møtet
  • Klokken 19:00. Foreldremøter for foresatte som har elever på Vg1 studieforberedende utdanningsprogram.

Tips! Spør gjerne din ungdom før du kommer om hvilken klasse hun eller han går i.

Vel møtt!

Thomas Skonseng