OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Du er her:

Rådgiverne på Polarsirkelen videregående skole

Skolens rådgivningstjeneste skal bidra med yrkesveiledning og sosialpedagogisk veiledning.

Du finner rådgiverne i bygg A oppe i glassgata, på sine kontorer eller du kan kontakte dem via telefon eller e-post:

Berit Skjelvik

Berit Skjelvik er rådgiver hos Bodø videregående skole - Klikk for stort bilde  Tlf   75 65 30 77
Mob. 971 80 769

Rådgiver for:

• 2BUA
  • 2HAA, 2HAB, 2HSA

Rådgiverne samarbeider tett med elevens kontaktlærer, faglærere og avdelingsleder. Ved behov kan de også ha et samarbeid med foresatte til elever under 18 år, og etter avtale med de over 18 år.

Elevene kan ta kontakt direkte med rådgiver for veiledning og støtte i skolehverdagen. Rådgiverne skal også bistå elevene i spørsmål om karriereveiledning.

De kan også gi sosialpedagogisk hjelp og veiledning med personlige problemer og utfordringer i hverdagen. Rådgiverne kan også formidle kontakt med andre offentlige etater som for eksempel helse- og sosialtjenester, BUP eller Statens lånekasse.

Rådgiver har taushetsplikt, og vil bare etter avtale med deg formidle opplysninger videre om det skulle være aktuelt. Rådgiverne har i likhet med andre tilsatte også opplysningsplikt om de får informasjon om noe som kan være til skade for eleven.