OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Miljøtjenesten

Velkommen til et aktivt skolemiljø - også utenom ordinær skoletid!

Morten Inge Kristensen Miljøarbeider  Aina Lillemo Miljøarbeider

Polarsirkelen vgs er så heldig at vi endelig har fått en MILJØTJENESTE.

Den består først og fremst av Aina Lillemo og Morten Inge Kristensen, men mange andre miljøarbeidere vil være involvert i arbeidet i løpet av skoleåret.

Miljøtjenesten sørger for god elevvelferd og vi skal legge til rette for at alle elever ved skolen får en best mulig skolehverdag. Vi skal i stor grad sørge for et godt psykososialt miljø for alle elever ved skolen. Det skal være hyggelig og trygt å komme å besøke Miljøtjenesten.

Fra mandag til og med torsdag serveres det mat ca. kl. 16 og vi har Åpen skole til kl. 19 alle disse dager. På tirsdager serveres det mat fra restauranten på RM-fag.

Ulike aktiviteter er i gang og flere kommer etter hvert. Aktiviteter er av ulikt slag og kan være filmkveld, kreativ kveld, leksehjelp, styrketrening og brettspill. Dette gjelder for alle elever ved skolen

Aina og Morten Inge vil være til stede på skolen i skoletida for å se til at alle elevene har det bra.

Miljøtjenesten finner du i enden av glassgata, ovenfor læringssenteret.