OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Du er her:

Velkommen til skolestart

ved Polarsirkelen videregående skole mandag 22. august 2022

PVS - Klikk for stort bildeHovedinngang Polarsirkelen vgs Stein F. Tørresvold

Vg1

Velkommen som elev ved Polarsirkelen videregående skole, og gratulerer med valget av utdanning! Skolens mål er at du som elev skal få et godt og trygt læringsmiljø slik at du kan yte og lære best mulig. Nytt av året er at alle førsteklasseelever vil få et individuelt oppstartstidspunkt der foresatte inviteres med. Møtet har som hensikt å skape en tidlig relasjon mellom elev, lærer og foresatt, samtidig som du som ny elev får praktisk og god informasjon om skolegangen.

Velkomstmøtet mellom kontaktlærer, elev og foresatt er mandag 22. august. Du vil få en transpondermelding (SMS) om oppmøtetid og -sted innen fredag 19. august. Beregn deg oppmøte i god tid før møtestarttidspunktet. Det vil være begrenset mulighet til parkering. Første møte i samlet klasse blir tirsdag 23. august.

For mer informasjon VG1 oppstart (PDF, 44 kB)

Vg2 og Vg3. Oppmøte CAUD, Mandag 22.aug. (auditorium i bygg C, se kart)

Rektor ønsker velkommen til nytt skoleår. Deretter fordeles elevene på utdanningsprogram / og klasser, og går hver til sitt i lag med kontaktlærer.

Elevene møter etter følgende plan:

• Yrkesforberedende utdanningsprogram Vg2: kl. 09.00
  • Studieforberedende utdanningsprogram Vg2: kl. 10.30
  • Vg3: kl. 12.00

Åpningen av skoleåret starter presist. Fra hovedveien der bussene stopper, og opp til skolen må du regne med ca. 10 minutter gangtid. Du kan bruke egen bil, men det anbefales ikke på grunn av at det kun er et begrenset antall parkeringsplasser.

Nyttige lenker:

Velkommen til Polarsirkelen videregående skole!

Thomas Skonseng