OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Miljøaksjon

Elevrådet utfordrer alle elevene til å delta i aksjonen. Aksjonsperiode 4. - 28. mai 2021.

For å delta må elevene laste ned appen Runkeeper. De bruker gratisversjonen.

Ukentlig (hver fredag/onsdag i uke19 før lunsj) samler vi inn screenshots av ukas skoleveirute via tillitselev i klassen, som sender alt samlet til Petrine Røssvoll BA2A eller Ida Rognli ST2B, i Messenger-gruppa Polarsirkelen vgs Miljøaksjon.

Elevene må husk å skrive navnet sitt i appen. De utløser x antall lodd på antall kilometer de går eller sykler. Vi registrerer kun de som går/sykler til skolen.

Premiering:

1. premie: Sykkel fra Sport1

2. premie: Hoka joggesko fra Sport1

3. premie: Gavekort Sport1

Premie til alle som deltar.

Pizza til beste klasse!

Premieutdeling i juni!

Arrangør: Elevrådet Polarsirkelen vgs

Komite: Petrine Røssvoll BA2A, Ida Rognli ST2B, Tuva Røssvoll ST2A, Aina Lillemo Miljøtjenesten og Berit Skjelvik elevrådskontakt.

Mandag 3. mai har vi stand i Gågata i F-Bygget med mer informasjon.