OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Du er her:

Fritidsmessa 2022

 

Vi ønsker at alle lag og foreninger skal få en mulighet til å treffe alle ungdommene i Rana. Fra Boksing til Bridge; fra Familiekoret til Turistforeningen; fra Ornitologisk forening og Uglene til Polarkatten og Gjeterhundklubben . Og vi må ikke glemme Humanetisk forbund og Bibelsenteret.

Vi har over 200 lag og foreninger i Rana og over 2000 ungdommer som er potensielle sjakkspillere, skyttere og trommeslagere.

 Polarsirkelen videregående skole har flotte lokaler som vi er stolte av å vise fram og bruke. Og vi har ca 1000 elever i sin mest spennende alder. Det er viktig for oss at de har det godt når de er på skolen, og for å ha det godt er det viktig at de har det bra på fritida.

Vi vet at mange detter ut av organiserte aktiviteter rundt den tida de avslutter grunnskolen og begynner på videregående skole. Vi får også mange tilreisende ungdommer fra små og store lokalsamfunn over hele fylket som trenger å bli kjent med alle mulighetene som fins i fritidstilbudene vi har her i storbyen. Kommer du fra Tomsvika eller Bjørn er det ikke sikkert du har hatt mulighet for å ta fiolintimer eller e-sport. Postkort-sjakk er ikke lenger så utbredt som det var da Hans Olav Lalum var ungdom i Jektvika.

Dette ønsker vi å gjøre noe med.

15.September 2022 ønsker vi å sette hele ungdommen i fokus. Vi ønsker å ha en Fritidsmesse der dere som er aktive lag og foreninger får lov å vise dere fram en dag denne uken. Vi vil sette dere alle fritt til å presentere dere på den måten det passer dere best; vil dere vise et lynparti Tetris, eller hoppe i fallskjerm fra taket på skolen så er vi i utgangpunktet åpen for det; andre vil være fornøyd med å dele ut brosjyrer fra en stand eller spille et parti Bridge i kantina. Boksing og malerklubben kan gi en mulighet for en 17-åring til å utfolde sitt talent, og mange har truffet venner i skytterlaget

I første omgang er dette et varsel slik at dere får forberede dere før aktivitetene avsluttes før sommeren.

Tidspunkt for fritidsmessa vil være i MIDTEN AV SEPTEMBER, men det vil ETTER HVERT KOMME MER INFO OM ARRANGEMENTET, SAMT PÅMELDING 😊